Alla inlägg den 27 april 2009

Av Lotta - 27 april 2009 21:20

Ikväll så gick Therese och jag en sväng med hundarna,syns på Jessie att hon tycker att det är jobbigt i värmen hur ska sommarn bli tro.....

Zebban o jag stanna kvar ute tränade LF gick bra med bollen som belöning.

Läggandet också snabbt med boll bakom,PL hur bra som helst men idag hade vi inga störningar men den var lugn o bra,gick fram o belöna många ggr.Har varit dålig på att ta kort på ett tag slänger in ett gammalt.

Av Lotta - 27 april 2009 16:17

Gud va länge sen de var ja blogga,jaja här kommer en resume utav veckan.

Onsd 22/4:jobbade kväll Gick en promis med Linda o hundarna gick utmed kanalen,Moska skulle träna att inte gå i vatten jodå hon var jätteduktig men det var en som inte klara  provet,på tillbaka vägen så tog han sig ett dopp varm o trött var han och vart pigg som bara  den efter doppet.Linda apporterade med sina vi tittade på.

Torsdag:Jobbade på dagen,träffade Sussa på bruksa och tränade 1 o 1.Zeb och jag började gick bra,belönade med bollen i LF höll kontakten bra.

Yvonne Fia kom lite senare vi gjorde en PL ihop bra för Zeb att ligga med okända hundar och det gick jättebra.Mycket nöjd efter träningen.

Fredag:Till Ingela 2st löptikar med i gruppen idag KUL tänkte jag men det gick över förväntan, vid PL ville han fram och lukta men se de fick han ju inte fick korrigera ordentligt.Annars tycker jag att kursen gick bra varmt och soligt väder hade vi och bara de gör ju sitt till.Hem och åt god mat somna tidigt zzzzzzzzzzzzz.

Lördag:Vakna tidigt fint väder +23 rena sommarn,höll på både inne o ute,tränade hundarna på tomten,Therese hjälpte mig med dubbelmarkeringar gick bra med enkel också,Zeb fick störning med att ligga och titta på när Jessie hämta dummisar klara  det jättebra.Tränade lite lydnad också,sen hade jag 2 trötta hundar som sov gott resten av eftermiddagen.

Söndag:Mycket trött o sliten klarar inte utav det här med att gå ut på krogen,först var vi och bowla och käka mat drack ngra drinkar sen vidare till fleraställen kom hem ½3,ja de tur att man inte gör det här så ofta för så trött som jag var igår var ngt hemskt.Sov länge igår........

Ha en bra kväll så kommer det säkert mer imorrn!!!!!!!!!!!

Presentation


ZEB O ENZO

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Lotta o Zebbans gästbok

Jessie 1998-2010

  


Ovido - Quiz & Flashcards