Direktlänk till inlägg 30 maj 2013

Gräsänka klocka och tävling Västervik

Av Lotta - 30 maj 2013 19:37

Alldeles ensam i 3 dagar,ja hundarna är ju hemma med mig som tur är.Therese o Oskar åkte redan på fredagmorgon till Stockholm för att se på Bon Jovi på Stadion.Stefan o Cecilia åkte på lördagmorgon för att hinna och shoppa och Stefan och Conny går nog och provar olika ölsorter och ngn whiskey slinker nog ner oxå,Oskar tröttnar snart att gå med tjejerna så jag tror han hänger på dem oxå till slut.Jag då jag gock långpromenad tidigt och sedan städa jag på förmiddagen.Skulle ju på galej på lördagkvällen få klocka för lång och trogen tjänst i kommunen,var egnetligen inte så värst sugen på att ge mig iväg men men tog mig i kragen efter att vänt upp o ner på garderoben ett par ggr sååå.God mat men så långt för att få sin klocka,jag tjata om hemgång redan vid 8-tiden haha vilken partymänniska jag är ibland.Jaja hemma vid 22 iallafall,slockna som en gris vid sänggåendet.Klockan ringde 5 på söndagmorgonen upp o fodra hundarna och ut på en rastrunda vilket underbart väder blå himmel och en uppstigande sol hade kunde gått mycket längre men men hade klockan emot mig.Packa in oss i bilen vid 6 tiden,för att hinna i tid till date med Ingela kl 7 i Ringarum,det var dags för tävling igen för Enzo i Västervik.Tog ca 1 timma ca därifrån så vi var framme vid 8.Väl i tid för rasta anmäla och fika innan lottning.Hann även med ordentlig uppvärming oxå.Vi var 8 st i KL 1,jag drog nr 2 skönt tänkte för då blir inte väntan såå långt.Målet var att E skulle ligga kvar på platsen och sedan inte nolla ngt moment.
PL gick bra fast det var en bennertik som låg brevid och var väldigt orolig klia sig och rulla fram och tillbaks såg att det röck till en gång i E men han låg kvar som tur var.10 p.
Tandvisning E tycker inte om detta moment men Åke gör det snabbt och lätt och inte krånglar så det funkade 10 p.
Står på sidan av plan medans nr1 kör,kontaktövningar som E inte är så intresserad utav men men jag gav mig inte.Har inte samma känsla när jag går in på plan denna gång som jag hade förra lördagen men men vi kör tänkte jag.Ngt okoncentrerad tyckte jag allt halkar efter lite men han är med mig på linförigheten så 8p.
Läggande u gång inte med vid start så fick ta till kraftigt DK 5p.
Inkallning precis när jag ska kalla in honom ropar Ingela som är på plan brevid och kör Viska i Elit och han glor ditåt,men kommer som ett skott förbi mig så jag fick säga fot 8p.
Ställande ngt sent sättande så 9 p.
Apportering ngt tuggande mer rullande kan jag väl tycka 9p.
Hopp efter lite strul en TL som inte tar bort plankor mm så vart det full pott 10 p.
Helhet 10p. Glad över 10:an där för jag jobba som en gnu för att han skulle hålla ihop så jag var ganska slut när jag gick av plan.
Summasumarum 175 p 1:a pris och en 4.eplacering utav 8 st.
Kan väl säga så här om denna tävling känslan var inte lika som förra helgen då var han mycket mer fokuserad på mig så jag är inte så märkvärdig över poängen tycker väl att det var lite snällt härochdär men men domaren dömer haha ja inte trodde jag att jag skulle skriva så ngn gång i mitt liv men så är fallet.Gladast för att han låg kvar iallafall.Nu har vi en 1:a kvar till LP 1 så nu är han anmäld till 2 tävlingar i juni för honom.Dags för Zebbans del på fredag igen och där har jag oxå en 1:a kvar till LP3 jaja tror det kommer att bli ngra tävlingar till innan det blir ngt LP där,men det är många 1 o 2 tävlingar under sommaren så då får vi vänta till i höst isåfall.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 2 juli 2014 07:30

Jahopp börjar om igen då!!! Debut och debut kan ju man ju prata om,gjorde ju en kl2 tävling i nov förra året med Enzo även att vi inte kunde den så den är utsuddad från vår tävling. Bestämde mig att starta i kl2 med Enzo allafall på vår klubb nu ...

Av Lotta - 3 juni 2014 20:00


 Bestämde mig för ett tag sedan att Zebban o jag skulle debutera i Elit hemma på vår klubb i slutet på maj,mestadels för att jag var tävlingssugen    Satte igång och tränade ngra ggr i veckan med dirregering och konskick gick ganska bra tycker jag....

Av Lotta - 11 maj 2014 20:34


Började Enzo och jag en viltspårkurs,hade tänkt på det länge har alltid tyckt att han varit duktig när vi spårat.Sen kände jag att jag ville ha ngt annat att göra än bara tävlingslydnad.För tanken är att jag ska starta Zeb i elit ngn gång i år,givetv...

Av Lotta - 8 februari 2014 19:04

Ja då var det ny månad,vad januari gick fort.Jag avsluta ju den med att vara sjuk en hel vecka,vet inte när jag var det senast faktiskt.Första jobbveckan avklarad mycket trött har jag varit,men det var fler på jobbet som sa att dem varit det efter de...

Presentation


ZEB O ENZO

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Lotta o Zebbans gästbok

Jessie 1998-2010

  


Ovido - Quiz & Flashcards